Preem ändrar sin utbetalning av bonus

Få bonusen direkt in på valfritt bank- / kreditkort

Fram till årsskiftet 2020 har Preem betalat ut all sin bonus i form av bonuscheckar som skickas hem till kund med vanlig postgång. En föråldrad metod som dessutom inte är särskilt miljövänlig.

Detta har Preem tagit fasta på och valt att ändra sitt sätt att betala ut sin bonus. Nu betalar Preem ut bonusen direkt till kunds kopplade bankkort så att du som kund har möjlighet att nyttja bonusen på vilket sätt du själv önskar, alltså inte enbart hos Preem som förut var fallet.

På vilka köp erbjuder då Preem sin bonus?

Bonusen, som ligger på 0,5%, tjänar man som kund in genom alla varor och tjänster man handlar med sitt Preem Mastercard överallt i hela världen. Det finns dock ett fåtal undantag. Man får ingen bonus vid köp på Preems egna stationer, där får man i stället drivmedelsrabatt och andra schyssta erbjudanden innan på stationerna. Preems kreditkort ger heller ingen bonus vid köp hos konkurrerande bensinstationer och mackar.

Anslut upp till 10 konto- och kreditkort

Som kund kan man kostnadsfritt ansluta upp till tio konto- eller kreditkort som man väljer att tjäna in sin drivmedelsrabatt genom. Ett bra sätt att försäkra sig om att man alltid har med ett kort när man tankar som man kan få drivmedelsrabatt genom.

Det bästa bensinkortet på den svenska marknaden

Enligt oss är Preem det bästa bensinkortet på den svenska marknaden och har nu alltså blivit ännu bättre. Om du är nyfiken på Preems bensinkort kan du titta på vår recension och även ansöka om kortet med bra bonus, drivmedelsrabatt och dessutom många bra försäkringar.