Du förtjänar en genomtänkt och anpassad kreditkortsstrategi.

Kreditkortsförmedlingen.se finns här för att hjälpa dig med just det.

Vi erbjuder kreditkortsrecensioner, analyser och rekommendationer som vi har samlat just för dig. Vi gör det för att vi tror på att relevant information i kombination med personlig kreditkortsstrategi är värdefull för varje individ med sina egna ekonomiska mål.

Vårt mål är att hjälpa dig med att uppnå det du vill få ut av ett kreditkort. Med våra verktyg kan du dela med dig av vad dina ekonomiska mål är så att vi kan hjälpa dig att:

  • Resa oftare & billigare
  • Få unika reseförmåner
  • Ansöka och bli godkänd för ditt första kreditkort
  • Förbättra din kreditvärdighet
  • Spara pengar på vardagliga utgifter
Kreditkortsförmedlingen.se Logotyp

Du kan lita på våra råd

När du besöker oss på Kreditkortsförmedlingen hittar du omdömen, recensioner, betyg och verktyg som vi tagit fram genom noggrann faktakoll hos respektive kreditkortsbolag. Vi brinner för att du ska hitta kreditkortet som hjälper dig att få bonus och förmåner som förgyller din vardag.

Väl genomtänkt strategi med konsumenten i fokus

Inför uppbyggnaden av den här hemsidan frågade vi oss själva: Hur skapar vi den ultimata kreditkortsförmedlingen för konsumenter som vi själva skulle vilja använda? Eftersom vårt mål är att erbjuda våra användare de bästa erbjudandena på de bästa kreditkorten är svaret:

Samarbete med de största kreditkortsutgivarna

Ikano Bank, Collector Bank, Resurs Bank, Marginalen Bank och andra kan erbjuda oss provision när du ansöker om deras kort. Detta hjälper oss att hålla hemsidan med dess resurser gratis för dig som användare och säkerställer att de erbjudanden du ser på sidan är uppdaterade och bästa tänkbara.

Skriva och publicera innehåll på hög nivå

Vi gör vårt bästa för att hålla användarna uppdaterade med de senaste nyheterna inom kreditkortssfären, artiklarna har fokus på att utbilda och informera.

Kredit ska vara enkelt

Vi skapar och förbättrar verktyg för att hitta vägar till det bästa kreditkortet för specifika användare. Hitta det perfekta kortet med hjälp av Kreditkortsguiden för att hitta och jämföra kreditkorten på den svenska marknaden.

Håll dig uppdaterad om branschtrender och nya
erbjudanden med vårt månatliga nyhetsbrev.