Användarvillkor

Senast uppdaterad: 2021-04-13

Nedanstående information, som är våra användarvillkor, styr användandet av Kreditkortsförmedlingen.se. Om du väljer att använda vår digitala plattform och förmedlingstjänster bekräftar du även att du har läst och accepterar villkoren som vi presenterar på den här specifika webbsidan. Om du inte accepterar användarvillkoren ber vi dig vänligen att sluta nyttja denna tjänst.

Vi ger ingen personlig rådgivning och rekommenderar inget särskilt kreditkortsbolag. Omdömen i form av recensioner och betyg som uttrycks på sidan är personliga och ska inte ses som rådgivande. Vi är inget finansiellt institut och erbjuder inga finansiella tjänster av något slag.

Därför ansvarar inte Kreditkortsförmedlingen.se för några eventuella finansiella förluster eller missförstånd mellan kreditkortsinnehavare och kreditkortsbolag. Vi kan inte krävas på någon ersättning eller anses delaktiga i eventuella tvister som uppstår mellan kreditkortsinnehavare, privatperson som företag och kreditkortsbolag. Avtalen som skrivs mellan kreditkortsinnehavare och kreditkortsbolag har Kreditkortsförmedlingen.se ingen del i, vi är enbart ansvariga för den information som visas på den här webbplatsen.

Om informationen på Kreditkortsförmedlingen.se

Informationen som vi presenterar på denna hemsida är under konstant förändring, exempelvis räntor, erbjudanden, rabatter, avtalsvillkor och allmänna villkor. Vi gör alltid vårt bästa för att hålla informationen på sidan korrekt. Vi kan dessvärre inte garantera att all information ständigt är korrekt. Om du har några frågor ska du ställa dem hos respektive kreditkortsutgivare och finansbolag som vi länkar till. Kreditkortsförmedlingen.se ger inte personlig rådgivning och kan inte hållas skyldiga vid konflikter mellan parter.

Om affiliatelänkar

Vi på Kreditkortsförmedlingen.se använder oss av så kallade affiliatelänkar vilket innebär att vi erhåller en provision för varje kund som vi förmedlar, provisionen betalar kreditkortsutgivaren ut och innebär ingen kostnad för dig som användare av våra tjänster, våra tjänster är gratis.

Det är således kreditkortsbolagen som finansierar driften av den här webbplatsen.

Håll dig uppdaterad om branschtrender och nya
erbjudanden med vårt månatliga nyhetsbrev.