Bank Norwegian kreditkort börjar erbjuda cashback

Bank Norwegian byter från CashPoints till Cashback

Eftersom att möjligheten att nyttja intjänade CashPoints, (det bonussystem som Norwegian normalt tillämpar, där man tjänar in poäng som man sedan kan nyttja som rabatt på kommande flygresor), för tillfället är omöjligt har Bank Norwegian valt att tillfälligt byta bonussystem, till så kallad cashback intjäning. Det gör man fram tills dess att flygresandet börjar gå tillbaka till det normala.

Det är dock inte obligatoriskt att byta till cashback, det går lika bra att fortsätta att tjäna in CashPoints, för att byta till cashback-intjäning måste man göra ett aktivt val i Bank Norwegian-appen eller genom att logga in på Bank Norwegians hemsida.

Så, vad är egentligen cashback?

Cashback är det bonussystem som vi på Kreditkortsförmedlingen föredrar framför alla andra, detta innebär alltså en klar förbättring för Bank Norwegian kreditkort, ett cashback-program går helt enkelt till så att man får tillbaka en viss procent av allt man spenderar med sitt specifika kreditkort. Hos Bank Norwegian är denna procentsats satt till 0,5%, alltså samma procentsats som man normalt blir erbjuden i deras CashPoint program.

Om du är Bank Norwegian-kortanvändare och går in och ändrar till cashback får du alltså 0,5% tillbaka i pengar in på ditt kreditkort. Dina bonuspengar använder du sedan hur du själv önskar.

Vad händer med de CashPoints som jag tjänat in?

De CashPoints du hittills har tjänat in och inte kunnat utnyttja p.g.a. Corona kommer ligga kvar på ditt konto och kommer kunna användas igen så fort CashPoints-programmet åter öppnar för inlösen. Inlösen av CashPoints kommer vara möjligt först när flygtrafiken har återgått till det normala.