Nu lanseras Kreditkortsförmedlingen.se

Lansering av Kreditkortsförmedlingen
Lansering av Kreditkortsförmedlingen.se

Som vi har längtat… Efter flertalet månader av arbete är det nu äntligen dags att presentera Sveriges senaste tillskott bland jämförelse av kreditkort. Nu lanserar vi stolt vår webbplats där vi gjort och kommer göra vårt yttersta för att vara den bästa förmedlaren av kreditkort i Sverige.

Varmt välkommen till Kreditkortsförmedlingen.se. Ett resultat av hårt arbete och dedikation för att kunna presentera de bästa kreditkortserbjudandena på den svenska marknaden.

Vårt syfte

Så varför har vi gjort denna webbsidan? Med ett antal andra sidor som presenterar kreditkort inom samma kategorier som oss kan det tyckas märkligt att lansera ännu en sida. Det vi gör som få andra gör är att presentera de kreditkort som vi genuint tycker är de bästa på marknaden. Utan att blanda in provisioner och vilket kreditkortsbolag som ger oss mest i rena pengar av att förmedla specifika kreditkort.

När vi sållade kreditkortsmarknaden inför starten av detta projektet och jämförde kreditkorten med dem som våra konkurrenter rankar blev vi ibland förbluffade. Vissa konkurrenter har helt uppenbarligen valt att presentera och favorisera kreditkort som ger dem mest ekonomisk återbäring. Detta utan att ha en tanke på konsumentens bästa, så tycker inte vi att det ska vara. Det är inte schysst att försöka lura konsumenter på ett sådant sätt!

Vi har därför valt att alltid, bland alla kreditkort som vi recenserar, även motivera våra betyg och kommentarer. Detta för att ge 100% transparens till dig som framtida konsument.

En nuvarande favorit

Vi använder oss själva av kreditkorten som hamnar överst på våra listor. Av den enkla anledningen att de är väldigt bra och ger kunden så mycket mer än vad det kostar att utnyttja kortet. I skrivande stund använder jag som skriver detta mig av Komplett Banks kreditkort.
Jag köper en stor del av mina produkter på internet. I sådana tider som vi nu lever i med rådande pandemi känns det tryggt att kunna sköta större delen av sina inköp genom nätet.

Kompletts kreditkort ger 4% bonus på de köp man gör i deras webbshop. 2% bonus får du i alla övriga svenska webbshoppar. Hela 1% bonus får du på all övrig shopping du gör med kreditkortet. Detta har varit den största anledningen till att jag valt just detta kreditkortet. Om jag sköter betalningen av mina räkningar i tid så kostar det mig ingenting extra att använda detta kortet. Utan årsavgift behöver du alltså inte betala någonting för att använda kreditkortet. Detta är troligtvis motsatsen till vad många har för uppfattning om kreditkort.

Många verkar tro att kreditkort per automatik innebär en dyr historia. Det har kanske varit så en gång i tiden, men så är det alltså inte längre.

Här finner du min recension, mitt betyg och min motivering till varför Komplett Banks Mastercard är en nuvarande favorit.

Fler kort på väg in

Vi kommer kontinuerligt fylla på med fler kreditkort för att ge en så komplett jämförelse som möjligt. Bland kreditkorten som vi presenterar vid lansering är alla våra favoriter med så att du kan vara säker på att du inte missar de erbjudanden som är bäst bland de kort som vi har hittat, enligt vår uppfattning.

Med andra ord, kreditkorten som vi lägger upp framöver kommer inte ha bättre förmåner och erbjudanden än dem som är våra favoriter vid publiceringstillfället. Självklart ändras förmåner, erbjudanden och villkor hela tiden. Det släpps även nya kreditkort med suveräna villkor. Listorna kan självklart därför komma att ändras med ännu bättre kreditkortserbjudanden framöver.

Åter igen, varmt välkommen, vi hoppas att du kommer trivas på sidan och att du finner det du söker. Om du inte hittar det du söker eller tycker att något är felaktigt av det som vi skriver är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Vänligen,
Christoffer Karlsson
Kreditkortsförmedlingen.se